Koffiekerk in de tuin van de Petruskerk 10 juli

 

ZONDAG 10 JULI | Zet hem in je agenda, op je kalender, in je planning: Zondag 10
juli hopen de bijeenkomst van de Koffiekerk in de tuin van de Petruskerk te houden !
De tuin is om 15:00 uur open en we beginnen om 15:30 uur !!
Iedereen van harte welkom !!

Koffiekerk in de Petruskerk 26 juni

BIJEENKOMST | Aanstaande zondag 26 juni is er weer een OVErHOOP Koffiekerk bijeenkomst in de Petruskerk !

De spreker is Alfons van Leeuwen en het thema is: "It's all in the Name" (het zit hem allemaal in de Naam).

Wat heeft de naam van God ons te zeggen en waarom is Zijn naam zo belangrijk ? Alfons neemt ons daarin mee en geeft ons praktische handvatten Er zijn ook weer mooie bijpassende liederen uitgezocht die de band zal laten horen.

De deur van de Petruskerk is om 15:00 uur open en we beginnen om 15:30 uur.

Iedereen van harte welkom en neem gerust iemand mee !

Koffiekerk in Inloophuis "t Centrum"

BIJEENKOMST | Zondag 12 juni is er weer Koffiekerk ! Dit keer vanwege een andere activiteit NIET in de Petruskerk maar lekker buiten op het terras van Inloophuis "'t Centrum" aan de Hogewoerd 3A-1 in Woerden.

De spreker van aanstaande zondag is Antonie Treuren en het thema is: "Vertaler gezocht". Op de Pinksterdag werd een ieder in zijn eigen taal aangesproken. Waarom was dat en wat heeft dat ons te zeggen ? Antonie gaat jullie hier meer over vertellen en neemt jullie mee door de Bijbel.

Verder is er weer mooie muziek en de weersvoorspellingen zijn ook goed om elkaar bij het Inloophuis te ontmoeten !

Iedereen van harte welkom. Neem gerust een bekende van je mee !De poort is om 15:00 uur open en de dienst begint om 15:30 uur !!Tot zondag !

Welkom bij de Alpha Cursus!

Heey! Om meteen maar even met de deur in huis te vallen: Is er meer in het leven dan dit? Wat is het doel van het leven? Of specifieker nog wat is het doel van mijn en jouw leven? Misschien denk jij ook wel eens over dit soort levensvragen na. Dan is Alpha de plek voor jou! We trekken een aantal weken (vanaf 2 november 2021) lang wekelijks een avond met elkaar optrekken om lekker met elkaar te praten over dit soort vragen. Voel je welkom en weet dat geen enkele vraag te gek of te simpel! We gaan graag met elkaar in gesprek om onze inzichten en vragen met elkaar te delen. Daarin willen we jullie meenemen in hoe het christelijk geloof over levensvragen denkt en willen we met elkaar denken over de vragen die we allemaal hebben. Lijkt dit je wat? Neem dan contact met ons op via: 0655540579

Lees meer »

Openluchtdienst Petruskerk tuin!

Aanstaande zondag 18 juli hebben we een afsluitende dienst van de koffiekerk! Van harte welkom in de tuin van de Petruskerk vanaf 15:30 uur! Er wordt weer mooie muziek gemaakt, er is ruimte voor getuigenissen en we sluiten af met soep en broodjes! 

Lees meer »

Koffiekerkdienst in de buurt!

Afgelopen zondag hebben we een koffiekerkdienst gehad in de bomen- en bloemenbuurt! Chiel sprak over het thema gebed en we hebben in tweetallen met gespreksvragen door de wijk gelopen. 

Lees meer »