Koffiekerk in de tuin van de Petruskerk 10 juli

 

ZONDAG 10 JULI | Zet hem in je agenda, op je kalender, in je planning: Zondag 10
juli hopen de bijeenkomst van de Koffiekerk in de tuin van de Petruskerk te houden !
De tuin is om 15:00 uur open en we beginnen om 15:30 uur !!
Iedereen van harte welkom !!

Koffiekerk in de Petruskerk 26 juni

BIJEENKOMST | Aanstaande zondag 26 juni is er weer een OVErHOOP Koffiekerk bijeenkomst in de Petruskerk !

De spreker is Alfons van Leeuwen en het thema is: "It's all in the Name" (het zit hem allemaal in de Naam).

Wat heeft de naam van God ons te zeggen en waarom is Zijn naam zo belangrijk ? Alfons neemt ons daarin mee en geeft ons praktische handvatten Er zijn ook weer mooie bijpassende liederen uitgezocht die de band zal laten horen.

De deur van de Petruskerk is om 15:00 uur open en we beginnen om 15:30 uur.

Iedereen van harte welkom en neem gerust iemand mee !

Koffiekerk in Inloophuis "t Centrum"

BIJEENKOMST | Zondag 12 juni is er weer Koffiekerk ! Dit keer vanwege een andere activiteit NIET in de Petruskerk maar lekker buiten op het terras van Inloophuis "'t Centrum" aan de Hogewoerd 3A-1 in Woerden.

De spreker van aanstaande zondag is Antonie Treuren en het thema is: "Vertaler gezocht". Op de Pinksterdag werd een ieder in zijn eigen taal aangesproken. Waarom was dat en wat heeft dat ons te zeggen ? Antonie gaat jullie hier meer over vertellen en neemt jullie mee door de Bijbel.

Verder is er weer mooie muziek en de weersvoorspellingen zijn ook goed om elkaar bij het Inloophuis te ontmoeten !

Iedereen van harte welkom. Neem gerust een bekende van je mee !De poort is om 15:00 uur open en de dienst begint om 15:30 uur !!Tot zondag !

Jeremia 29:13

We willen je graag bemoedigen met deze mooie Bijbeltekst! God houdt onvoorwaardelijk van je en wil niets liever een relatie met je aangaan!

Lees meer »

Gebedswandeling 20 januari 2021

Aanstaande woensdagavond 20 januari om 19:45 uur willen wij graag een gebedswandeling houden. We willen bidden voor de wijken van Woerden. Ons gebed is dat Jezus herstel brengt in gebrokenheid. Hij wil Zijn kracht openbaren en het is Zijn verlangen dat iedereen in God mag gaan geloven. We hopen op zo'n 40 mensen, van harte uitgenodigd! Praktisch: - We verzamelen om 19:45 uur en gaan dan in tweetallen uiteen. Ook tijdens het verzamelen blijven we buiten. - Het liefst zoveel mogelijk per huishouden. - Zorg dat je tijdens het wandelen 1,5 meter afstand houdt. - Na het wandelen gaat iedereen weer terug naar zijn eigen huis, om contactmomenten te beperken.

Lees meer »

Gerard in gesprek met John

Gerard is met John Tamerus in gesprek geweest over geloven en wat dit betekent voor John. John is een bekend gezicht voor de mensen van het inloophuis en hij is natuurlijk van de OVErHOOP koffiebranderij. Op deze mooie locatie is het gesprek opgenomen!

Lees meer »