Activiteiten Woerden

Welkom bij de Alpha cursus!

Heey! Om meteen maar even met de deur in huis te vallen: Is er meer in het leven dan dit? Wat is het doel van het leven? Of specifieker nog wat is het doel van mijn en jouw leven? Misschien denk jij ook wel eens over dit soort levensvragen na. Dan is Alpha de plek voor jou! We trekken een aantal weken (vanaf 2 november 2021) lang wekelijks een avond met elkaar optrekken om lekker met elkaar te praten over dit soort vragen. Voel je welkom en weet dat geen enkele vraag te gek of te simpel! We gaan graag met elkaar in gesprek om onze inzichten en vragen met elkaar te delen. Daarin willen we jullie meenemen in hoe het christelijk geloof over levensvragen denkt en willen we met elkaar denken over de vragen die we allemaal hebben. Lijkt dit je wat? Neem dan contact met ons op via: 0655540579

Marriage Course!

Wil je tijd investeren in jullie relatie? Dan hebben we goed nieuws: binnenkort start de Marriage Course weer!

Je kunt dan 7 vrijdagavonden genieten van een avondje-uit: een heerlijk diner-voor-2 en daarna met je eigen partner inspirerende onderwerpen bespreken.

Kijk ook op de website https://tijdvoorelkaar.nl/waarom-tijd-voor-elkaar/

Voor wie:voor alle stellen die willen investeren in hun relatie.

Wanneer:  vrijdagavond 14, 21, 28 januari 2022, 4, 11, 18 en 25 februari 2022 van 19.00-21.30u.

Waar: Rehobothkerk, Leidsestraatweg 130 in Woerden. 

Wat zijn de kosten: €100,- per stel. We kunnen dit bedrag laag houden omdat onze gemeente een deel van de kosten voor zijn rekening neemt. Mocht je een aanvullende verzekering hebben bij Pro Life, dan kun je deze kosten zelfs declareren. Mocht dit bedrag evengoed een bezwaar zijn om te kunnen deelnemen, neem dan contact met ons op.

Hoe opgeven: stuur vóór 12 december een berichtje naar:marriagecourse@camawoerden.nl

We zien uit naar jullie aanmelding!

Folkert & Andrea Wesselius

Eric & Désirée van Gent

Buurtgroep

Bomen- bloemenbuurt

In de buurtgroep Bloemen- en bomenbuurt zijn we vaak samen te vinden. Om elkaar te bemoedigen in het leven met God in de dagelijkse dingen, de ups en downs. Dat brengt plezier, een goed gesprek, (samen) iets doen voor een buurtgenoot, … Het is ons verlangen dat zichtbaar is wat het betekent om Jezus iedere dag te volgen. We zijn een open groep, waarin iedereen welkom is om mee te doen!

  • Iedere maand samen eten
  • Wekelijks in één van de huizen bidden en danken voor onze buurt
  • Af en toe komen we op zondag bij elkaar voor lofprijzing en Bijbelstudie

Zou je mee willen doen met één van deze activiteiten? Neem contact op via 06-41516164